Image by Meghan Holmes

BOOTCAMP

NET DAT ENE ZETJE IN DE RUG NODIG?

Mental and performance training for sporters and  beginners

IMG_20210609_112009_428.jpg

WAT IS BOOTCAMP?

Bootcamp is een sport waarbij je in groepsvorm in de buitenlucht onder begeleiding van een trainer, intensieve work-outs doet. Bootcamp is vaak een mix van alle vormen van sport en beweging: cardio, krachttraining, lenigheid, stabiliteit, explosiviteit, motoriek en meer.

Hierdoor is Bootcamp een mooie vorm van een full-body work-out waarbij alle spiergroepen en spiervezels worden geactiveerd en ontwikkeld. Let wel: Bootcamp heet niet voor niets Bootcamp, dus het is lekker afzien en tot het gaatje gaan! Elke oefening dien je individueel uit te voeren, dus je kunt het zo zwaar maken als je zelf wil en jouw eigen plafond opzoeken. Ondertussen wordt je door de Bootcamp Trainer flink gemotiveerd, corrigeert je als jouw houding verkeerd is of als er wel 'n tandje bij mag ;).

HOE ZIET EEN BOOTCAMP LES ERUIT?

Opgeven voor een Bootcamp les in Zwolle doe je heel gemakkelijk via het online systeem Eversport. Via dit platform weten wij hoeveel deelnemers er bij elke Bootcamp les zijn, kun jij betalingen doen en kun je zelfs communiceren met onze trainers! Eenmaal op Bootcamp les op een random locatie in Zwolle, doe je lichamelijke oefeningen met: eigen lichaamsgewicht, bankjes, trappen, speelplaatsen of andere obstakels die er ter plekke zijn. Dit wordt afgewisseld met losse objecten zoals zandzakken, springtouwen of tractorbanden. Bij Personalsport4you vindt Bootcamp altijd plaats in de buitenlucht. - Wind of regen, 25 graden of -2, de Bootcamp les gaat altijd door! 

DE VOORDELEN VAN BOOTCAMP:

 1. Welk doel je ook voor ogen hebt, bij de Bootcamp training van Personalsport4you kun je instappen op het niveau dat bij jóu past. Bij jouw eigen conditie, maar natuurlijk ook bij jouw agenda;

 2. Door de afwisselende manieren van trainen en de verschillen in belastbaarheid en intensiteit is de kans op blessures klein.

 3. Buitenlucht en zonlicht zorgt voor extra weerstand, waardoor je minder vatbaar bent voor virussen (griep, verkoudheid, etc.) en lekkerder in je vel zit;

 4. Bootcamp geeft meer energie dan dat het energie kost. Na een flinke Bootcamp work-out zul je merken dat je na het douchen over meer energie beschikt dan wanneer je onze training had overgeslagen. Dit energieke gevoel krijg je van de extra endorfine die je lichaam aanmaakt tijdens het sporten;

 5. Alle intensieve Bootcamp trainingen zorgen ervoor dat je zelfs na afloop calorieën verbrandt: ze versnellen de stofwisseling en dit is belangrijk wanneer je snel en gezond wil afvallen;

 6. Tijdens onze Bootcamp les daag je jezelf, maar ook andere Bootcampers uit om het uiterste uit zichzelf te halen.

WIL JIJ IN 3 MAANDEN AAN JE LEEFSTIJL INDIVIDUEEL OF WERKEN IN EEN GROEP? 

Aan het werk met je leefstijl coaching en voeding aan de slag? Dan is ons programma wat voor jou.

MAAK KENNIS

VOOR WIE IS BOOTCAMP?

Hallo inwoners van Zwolle en omgeving! Bootcamp is uitermate geschikt voor...

 • Liefhebbers van buitensport, de natuur of het buitenleven in het algemeen;

 • Iedereen die graag fitter wil worden, wil afvallen, conditie opbouwen of meer kracht wil hebben;

 • Mensen die houden van groepstrainingen;

 • Iedereen die van intensieve trainingen of sporten houdt waarbij je goed wordt opgepept en gestimuleerd;

 • Een ieder die meer lichamelijke weerstand wil opbouwen;

 • Iedereen die zich vaak futloos voelt en meer energie zou willen hebben.

BOOTCAMP IN ZWOLLE

Personalsport4you geeft nu Bootcamp op veel verschillende locaties binnen Zwolle. De exacte locaties van deze Bootcamp trainingen staan vermeld op onze lesroosters.

IMG-20210711-WA0002.jpg

WIL JIJ AAN DE SLAG?

Kan je niet wachten met het behalen van je doelen en wil je het liefst nu aan de slag? Vraag dan direct een gratis proefsessie of persoonlijke intake aan.