Image by Meghan Holmes

Bootcamp

NET DAT ENE ZETJE IN DE RUG NODIG?
Image by lawrence wilcox

Personal Trainer
in Zwolle

Sporten is niet voor iedereen even makkelijk. Iedereen zal ook sporten met een andere reden. Misschien sport je wel met de rede om wat gewicht ter verliezen. Dit is voor veel mensen wel een reden om te gaan sporten. Dan voelt men zich ook iets beter en zullen ze ook gemotiveerder voelen om te blijven sporten. Helemaal wanneer je ook resultaat ziet. Een andere reden om te gaan sporten is om conditie op te bouwen. Wanneer je namelijk een langer uithoudingsvermogen hebt, zul je meer dingen kunnen op een dag zonder dat je buiten adem raakt. Om dan de stap te zetten om te gaan sporten is vaak lastig. Hier kun je dan een personal trainer voor inschakelen. Personal training in Zwolle zal namelijk net dat ene zetje zijn wat je blijft motiveren. Deze persoon zal er voor zorgen dat je het maximale eruit blijft halen en ook de oefeningen op een goede manier doet. 

Trainen in Zwolle is nog nooit zo leuk geweest!
Personal training in Zwolle met ervaren coaches in het buitenlucht

Dit is wat je krijgt bij personal training Zwolle:

PERSOONLIJKE INTAKE

We werken op maat, op basis van jouw doelen en wensen. Een persoonlijke intake is hier belangrijk bij.

VOORTGANG BEWAKING

Afhankelijk van jouw doel wordt er elke 2 weken een voortgang check gedaan om je resultaat te meten.

COMBINATIE VAN TRAINING EN/OF COACHING

Afhankelijk van jouw wensen en doelen maken we een plan voor training maar ook coaching momenten. Op gebied van bijvoorbeeld leefstijl en voeding.

BETROKKEN PERSONAL COACH

Wij focussen vooral op kwaliteit en niet op kwantiteit, wij gaan er 100% voor om jou te helpen met het bereiken van je doelen.

Aan de slag in Zwolle?

Kan je niet wachten met het behalen van je doelen en wil je het liefst nu aan de slag? Vraag dan direct een gratis proefsessie of persoonlijke intake aan.

kettlebell Workout

Een coach

Een personal trainer Zwolle is ook meer dan alleen een trainer. Hij of zij zal namelijk ook een vriend worden. Je zult namelijk veel tijd met deze persoon doorbrengen. Zo heb je dus een trainer, een coach, een vriend en nog veel meer in één persoon. Personal training zal er ook voor zorgen dat je dus gemotiveerd blijft. Hij of zij zal opdrachten en oefeningen bedenken die perfect bij jou passen. Dit is niet alleen fijn, maar op deze manier zal je ook zo efficiënt mogelijk sporten. Hiermee zul je ook zien dat je met plezier gaat sporten, maar dat je ook makkelijker de resultaten behaald waar je naartoe streeft.

Aan de slag met je voeding

Personal training in Zwolle is meer dan alleen sporten. Voeding is namelijk net zo belangrijk als het sporten zelf. Gelukkig hoef je dit dus ook niet alleen te doen. Een personal trainer zal voor jou ook een heel voedingsschema maken die je kunt gaan volgen, of die je moet gaan volgen. De trainer zal er namelijk vanuit gaan dat je alles strikt volgt. Dit zal ook nodig zijn want dat zal de enige manier zijn om de gewilde resultaten te halen binnen een bepaald tijdsbestek.